רשימות בפנים אחרי ניתוח טריגמינל נוירולוגי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

20/05/2017 | 08:23 | מאת: ננה

בת 47 לפני חצי שנה אובחנה אצלי מחלת טריגמינל נוירולוגי,אחרי טיפול תרופתי שלא צלח הוחלט על ניתוח,הכאב חלף בזכות הניתוח אך קיימת תחושת רדימות בחצי פנים עקב פגיעה קלה בסיביי העצב האם ניתן לשקם את העצב והאם תחושת הרדימות תחלוף

לננה שלום, *הזמן שחלף מאז הנתוח קצר מחצי שנה . יתכן עדיין שיפור בתחושת הרדימות במחצית הפנים. *מידת השיפור האפשרי -אינדיבידואלית *כדאי לבדוק דם לרמת ויטמין B-12:אם נמוכה מהתקין,או תקינה בתחום הנמוך של הסוגרים-מומלצת לקיחת ויטמין B-12 ,שיכולה לתרום להתאוששות העצב בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה