כאבי ראש צד שמאל , עין צד שמאל צוואר צד שמאל וכתף צד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/05/2017 | 07:27 | מאת: דב

שלום אשמח לעזרה 1.לפני שנתיים בערך גילו לי צלקת ברישתית (באופן כללי לאחר בדיקות נאמר שלא ניתן לעשות דבר , למרות שבגלל זה יש לי ראיה כפולה ואיכות ירודה בעין שמאל ) חשבתי שזו הסיבה לכאבי הראש אך כל המומחים ציינו שלא צריך להיות כאב לנושא (עד היום אני בספק ) 2.עשיתי בדיקת CT בשל הפניה של א.א.ג שראה שיש לי בעיה במחיצה וציסטה בנחיר ימין (ולכן לא מבין למה יש לי כאבים בצד שמאל של הראש) 3.לפני מספר חודשים התחילו לי כאבים בצוואר בעיקר בצד שמאל 4.לפני שבועים בערך התחילו לי כאבים בכתף צד שמאל שמקרין עד כף היד (יתכן גם שזו דלקת כי זה די חדש ) באופן כללי אני בחור בריא חזק שסובל מכאבים בלתי פוסקים (אני מסרב לקחת כדורים כי לדעתי לא עוזרים וגורמים רק נזק ) לצערי אני לא יודע איך לאפיין זאת כי זה מגיע לכמה נקודות בגוף שונות והכאבים הולכים ומתגברים עם הזמן בעבר זה היה רק באיזור העין השמאלית ומסביב ולאחרונה מקרין גם לאיזור שמעל האוזן השמאלית אודה לעזרה תשובה או הכוונה .

פרט כאן את שאלתך למומחה בקר טוב דב, פנייתך המפורטת דורשת לפני כל דבר אחר- בדיקתך. סביר להניח קשר סיבתי בין כאבי הצואר,בעיקר משמאל,כתף,יד שמאל בברכה

16/05/2017 | 09:27 | מאת: דב

השאלה שלי בעצם בגלל הכאבים העזים שלא חולפים מה אתה ממליץ לעשות ...

כפי שעניתי: להבדק עתה עי מומחה נוירולוג ניתוב מאבחן משלים-עפ"י התרשמותו

מנהלי פורום נוירוכירורגיה