חשד לנזק שורשי בחוליות c7-c8 'ע"פ בדיקת emg

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/05/2017 | 18:10 | מאת: nati

שלום רב, בת 37 חולה ב as ובכצ'ט , עקב כאבים במרפק ימין במשך שנתיים ,זריקות בשיקוף, דיקור מערבי ומשככים, נפיחות במרפק ומגבלה תפקודית קשה , בוצעה בדיקת emg . בבדיקת מחט: c 7 ,c8 , שריר E.D.C ,פעולה ספונטנית - אין, צורת פוטנציאל פוליפזיות בחלקן, גיוס מלא. c8-T1 שריר FDI פעולה ספונטנית-אין ,צורת פוטנציאל גבוהות בודדות ,גיוס מלא. ולסיכום חשד לנזק שורשי c7' c8. מצב היד הולך ומתדרדר בכל רגע באופן משמעותי. הופנתי לנוירוכירורג אודה להסבר משמעות התוצאות..

בקר טוב נתי, הנושא מורכב. כדי לאפשר התייחסות ייעודית לתלונותיך: במידה ולא נבדקת לאחרונה עי נוירולוג-:מתבקשת בדיקתך עתה+ייעוץ מאבחן של נוירולוג. במידה ויש כזה,לאחרונה-:מתבקשת בדיקת נוירוכירורג. דיון וירטואלי איננו מתאים

14/05/2017 | 13:08 | מאת: נתי

תודה רבה..אהיה אצל נוירוכירורג בימים הקרובים. האם ישנו פתרון שאינו ניתוח ? ובמה מטפלים לבעיה במרפק עצמו או בצוואר ?

נא עיין בתשובתי המקורית לפנייתך. ערב טוב

מנהלי פורום נוירוכירורגיה