תשובה לשאלתי,וכיצד ניתן לקבל יעוץ מקצועי .

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

07/02/2017 | 22:55 | מאת: אלי

גילי 65 ,לפני כ 4 חודשים נפלתי מסוס ובעקבות הנפילה נוצר לי שבר דחוס בגודל כ 8 ס"מ, נותחתי בב"ח רמב"ם ובניתוח הוצאו השברים. שוחררתי מבית החולים כעבור 7 ימים. אין פגיעה מוטורית ואני מתפקד כמו בעבר, האם לדעתך רצוי להשתיל תחליף לעצם החסרה ומה הסיכונים בניתוח הוספת התחליף. בברכה אלי

בקר טוב אלי, עקב ממדי חסר העצם-מומלצת סגירת הפגם עם תחליף עצם. עליך לדון בסכוני הנתוח עם המנתח המיועד. כל חלופה לכך נחותה ולא תשרת אותך כמתבקש. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה