חוסר שיווי משקל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

03/02/2006 | 21:09 | מאת: רותי

שלום רב, אבי חלה בדלקת קרום המוח שגרמה לארוע מוחי קל. כתוצאה מכך סובל מבעיות ראיה וחוסר שיווי משקל אך אין שיתוק בכלל. האם זו פגיעה נוירולוגית שנגרמה עקב הדלקת או האירוע? האם יתכן איבוד שיווי משקל כתוצאה מארוע מוחי חולף?

שבץ מוח בטריטוריית מערכת הדם האחורית עלולה לגרום לסחרחורת סיבובית,חוסר שיווי משקל ,הליכה על בסיס רחב ופגיעה בקורדינציה. ההגדרה של אירוע מוחי חולף (TIA) היא אירוע הנמשך פחות מ-24 שעות.

09/02/2006 | 19:48 | מאת: זאב

אני בן 71 לפנח חודש ארע לי וורטיגו חמור הזמנתי רואפא שבדר אותי ושלח לבית חולים לחץ הדם שלי היה 220 על 110 אני מטופל בכדטרים להורדת לחץ הדם והוא מאוזן. שאלתי: האם לחץ הדם עלה כסימפטום או שהסחרחורת באה כתוצאה מלחץ דם גבוה?

מנהלי פורום שבץ מוח