סכרת, שבץ מוחי והתקפי זעם ואיבוד שליטה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/09/2008 | 23:50 | מאת: תומר אורל

שלום רב, הייתי רוצה לקבל דעה על מצב שבו יש אפשרות על נזק לגוף ולמח עקב חיבור בין תרופות סכרת, אספירין, פוסיד וכו ושבץ מוחי. יש לי דודה בת 75 , חולת סכרת כבר המון שנים, בעלת דלקת פרקים חריפה ובעיות בריאות אחרות בניהם הוא מקבלת אספירין על בסיס יומי גם. דודתי לוקחת מעל 50 כדורים ביום מסוגים שונים לבעיות שונות. לפני כמה ימים דודתי נכנסה להתקף שנראה כמו התקף של שבץ, בהתייעצות עם הרופאה , פונתה לבית החולים, אחרי מספר ימים שוחררה ונשלל בעית שבץ מוחי, בCT לא התגלה כל דימום ודודתי י וחזרה לביתה רק עם תרופות חדשות וטענה כי היה לו נפילת סוכר חזקה. באותו יום קיבלתי שיחת טלפון שבה איבדה דודתי את עשנותיה וקיבלה התקף זעם חמור מאוד. דודתי פונתה במצב של התקף לבית חולים שם התפתח שבץ מוחי קשה. האם יכול להיות מצב של קשר בין תרופות נגד שבץ לבין תרופות נגד סכרת או מחלות כגון דלקת פרקים ?, האם שבץ גורם לאיבוד עשתונות והתקפי זעם ? תודה מראש תומר

שבץ המערב טריטוריות מוחיות מסוימות עלול לגרום למצב בלבולי,חוסר שקט ואף לפסיכוזה, אולם לרוב בליווי סימנים נוירולוגים אחרים.אינני יודע אילו תרופות סבתך נוטלת ומה עלולה להיות השפעתן.

מנהלי פורום שבץ מוח