הזרקת יוד בדיקת אנגיוגרפית CTA למח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

17/07/2008 | 17:04 | מאת: לימור

שלום היום בבוקר בזמן הבדיקה לאחר הזרקת היוד התגלה שאני אלרגית ליוד היו לי בצקות בפנים ובצוואר שלפוחויות ברגליים ופריחה בכל הגוף אף סתום ותחושה של עקצוצים בלשון ובחילה הרגשה של שריפה בכל הגוף לאחר כמה דקות הזריקו לי קורטיזון ונתנו לי הרבה נוזלים וכדור לפה לא יודעת איזה עכשיו אני בבית ואני בסדר קצת בהלם מימה שקרה האם זו תגובה נורמאלית???לאלרגיה???? יש לי מחשבות אולי קיבלתי אירוע מוחי ???? האם בהזרקת יוד יכול להיגרם נזק למח ???? אודה לך על תשובתך ....

תגובה אלרגית ליוד הינה תופעה שכיחה,לא ברור לי מדוע הינך חושבת כי עברת אירוע מוחי. לא ציינת באיזו התויה עברת את בדיקה הCTA לעורקי המוח ומה בעייתך הבסיסית. במידה ואת עדיין סובלת מסימפטומים גשי לרופא המטפל להערכה.

מנהלי פורום שבץ מוח