מציאות בולטת של טעויות בהקלדה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

26/04/2008 | 20:47 | מאת: דור

שלום : אודה בחינת חוו"ד נוספת ברקע: גיל 45 תסמונת כאבים כרוניים מזה למעלה מעשור בטן/חזה וסטרס כרוני טריגליצרידים 300 מ"ג (כאבי ראש לשבוע...שחלפו) מזה כחודשיים - מציאות בולטת של טעויות בהקלדה (בלבול באותיות :חסרות -נוספות-אחרות) ביקרתי אצל נוירולוג שמציע לבצע CT ראש ? (MRI - לא ממומן...?) האם הכרחי - מה הספרות והנסיון אומר אודה התיחסותכם ...

אין באפשרותי לחלוק על נוירולוג שהתרשם מהסיפור באופן ישיר ובדק אותך.

מנהלי פורום שבץ מוח