הרדמות ידיים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

21/06/2007 | 23:57 | מאת: רונית

שלום, לאחורנה נרדמות לי הידיים בעיקר האצבעות,הזרת בעיקר.. פניתי לרופא שלי והוא אמר שזה כנראה מאנמיה . איזה עוד סיבות יש להרדמות הידיים? בתודה מראש רונית

יתכן וכוונתו היתה לאנמיה על רקע חוסר ויטמין B12 ואכן כדאי לבצע בדיקה בנידון ,בעיקר במידה ואת צימחונית. קיימות סיבות אחרות לנימול בידיים אבל לשם כך יש לקבל פרטים אנמנסטיים מלאים יותר ,האם מדובר בכף יד אחת או שתיים,מה בדיוק הפיזור האנטומי של הנימול,האם הוא מופיע בתגובה לתנוחה מסוימת ,האם קיים גם חוסר מוטורי וכו. כמו כן חשוב לבצע גם בדיקה נוירולוגית.

מנהלי פורום שבץ מוח