תוצאות mri מפחידות קצת..

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

19/01/2006 | 15:24 | מאת: רוז

בת 21 עם התקף קצר וראשון של הפרעה בדיבור תשתוש בעיניים וכאב ראש חזק בבדיקת הדמייה נכתב- "מוקד של הארכת זמני הרפיה בקוטר כ-5 מ"מ בגרעין הקאודט מימין. המוקד אינו עובר האדרה בגדוליניום טיב הממצא אינו ברור." מה פרוש הדבר? גם הנויירולוגית לא הבינה ולקחה לשאול מומחה נוסף תודה!

צר לי אך יש צורך להסתכל בצילומי ה MRIעל מנת לנסות ולאפיין את התהליך. לא תמיד ניתן להגיע לאבחנה גם על סמך ההדמיה,יש צורך להתרשם מהסיפור הקליני,הבדיקה הנוירולוגית ולעיתים לבצע בדיקות עזר נוספות.

מנהלי פורום שבץ מוח