שאלה על אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

29/01/2007 | 20:08 | מאת: תמי

שלום! רציתי לשאול בקשר לאבי. אבי עבר לפני 6 שנים מספר אירועי מוח חוזרים,שהתוצאה היא שיתוק בגוף, זיכרון אין,עבר הווה עתיד חלש מאוד,קול ודיבור נעלם לפני 5 שנים, עבר כמה בתי שיקומים התוצאות לא ככ" הניבו פירות היום שמעתי על מכשיר שנקרא קוייליג (צינתור מוח)שאפשר בעזרתו לפתוח אוטמים (קרישי דם) שאלתי היא אם כדי לנסות את זה אולי הצליח להפחית לו את רמת הקרישי דם? אולי יחזור קצת לעצמו? אולי זה ישפר משהו לטובה? הודה לך מאוד אם תוכל לסייע לי . תודה תמי.!

הטיפול עשוי להיות יעיל בשלב החריף של שבץ המוח ולא כעת.במצבים של היצרויות תוך גולגולתיות קשות שמאובחנות בבדיקת CT אנגיו ניתן לשקול הכנסת תומכן כדי למנוע אוטמים עתידים.

19/05/2007 | 23:32 | מאת: ירון

אבי מאושפז בלונישטיין לאחר אירוע מוחי . במשך אישפוזו ולאחר שיפור עלה החום והוא החל בטיפול אנטביוטי לאחרונה חלה החמרה המתבטאת באובדן יכולת הדיבור,חולשה כללית,רעד וחוסר התמצאות . בלוינשטיין לא עולים על סיבת החום ואנחנו חווים מצב שבו אבינו "נעלם" לנו לאחר תקופה של שלושה שבועות שבהם הוא תיקשר שיתף פעולה והחל להתקדם. אנו אובדי עצות לגבי הסיבה להדרדות ומעונינים לקבל עצה מה ניתן לעשות ובמה להתמקד באופן פרטי בכדי לעלות על מוקד הבעיה.

02/02/2007 | 13:59 | מאת: לוי רמי

כתוצאה של אירוע מוחי חולף .למני כ חצי שנה תןפעה של בילבול ולחצים בראש התופעות חוזרות על עצמן בתדירות גבוהה השאלה היא מה עושים ? האים קיים טיפול קונבנציונלי או לחילופין ברפואה האלטרנטיבית? אודה לך על התייחסותך בכבוד רב רמי לוי

09/04/2007 | 07:27 | מאת: תם

רגע אני לא מבין את התשובה של הרופא המלומד ושל יעוד הפורום הזה אים הרופא של הפורום לא נותן תשובות אלה מפנה להתיעצות.זה ששאל יודע את הדרך לקופת חולים- אבל הוא שאל את חוות דעתך אדוני הרופא ואים אתה חושש לתת חוות דעת סגור את הפורום הזה. לא צריך להיות רופא כדי לתת את התשובה שנתת או להיכנס לפורום הזה. ניראה לי שהשואל רצה התיעצות ולא הפניה לקופת חולים. אני בכלל ניתקלתי בהרבה פורומים שהרופאים לא רוצים לתת חוות דעת אלה "מפנים" למומחים לבדיקה כמובן שפה בפורום אי אפשר לתת תשובות מדויקות אבל אפשר לנסות לתת חוות דעת. אני בטוח שלפי הסימנים שנתן השואל יש תשובות כלליות לתופעה. ואסיים בסיפור קטן: שהייתי ילד הייתי נוסע לסבא שלי לחגים והיינו מתפללים בבית הכנסת, אני שלא אהבתי להתפלל בהיתי באוויר ואז סבא שלי אמר לי את המישפט הבא שמלווה אותי כל חיי: "אים כבר היגעתה לבית הכנסת אז תתפלל" כלומר חברי הד"ר המלומד אים כבר מישהו הגיעה לפורום מכובד זה ושאל אותך שאלה מסוימת אז תענה לו לעיניין ואל תפנה אותו להתיעצות.

15/05/2007 | 14:12 | מאת: עמוס

עברתי ארוע מוחי ב- 16.07.2001.לאחר אירוע דחק יוצא דופן.נפגעתי בצד ימין של הגוף ראש,יד ימין,ורגל ימין.בשנת 19.01.2003 עברתי אירוע מוחי נוסף. האם אפשר (מה הקשר.)לקשור את האירוע השני לאירוע משנת 2001. תודה עמוס. (האם יש מחקר אומשהו דומה לשאלתי.)

מנהלי פורום שבץ מוח