דימום תוך מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

07/09/2006 | 00:43 | מאת: ענבר

לפני כשנה אבי עבר דימום תוך מוחי מאסיבי בתלמוס,ולאחריו דימום נוסף עם פריצה לחדרים.כמו כן היו לו דלקת בקרום המוח,דלקת ריאות וזיהומים למיניהם.הוא כיום בן 59.הוא מחוסר הכרה מאז,נושם עצמאית עם טרכאוסטומיה ותמיכת אינהלציה,וכמו כן הותקן לו שאנט.האם יש סיכוי כלשהו להטבה?מה הסטטיסטיקה?כמה שנים יכול להשאר אדם בתרדמת במצב יציב וסטטי כשלו?תודה

התמונה הקלינית שתיארת נשמעת כקשה, אולם כמובן שיש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית של אביך ולעבור על ההדמיות העדכניות כדי לנסות ולתת הערכה מדויקת.

04/12/2007 | 13:13 | מאת: מוריה

מהו הטיפול ב-subarachnoid hemorrhage

מנהלי פורום שבץ מוח