ממצא מוחי בבדיקת MRI ?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/07/2006 | 13:53 | מאת: ניהול

שלום לרופא , ביצעתי בדיקת MRI מוח בשל בעיית חוסר שיווי משקל מתמשכת . תוצאות - סדרות TSET2 , FLAIR, DIFFUSSION ו- SET1 . קיים אות תקין של החומר האפור והלבן למעט מוקד בודד של אות פתולוגי תת קורטיקאלי משמאל שהינו בלתי ספציפי . חדרים וסולצי ברוחב תקין . אין הפרעה דיפוזית . האם ניתן לומר שהתוצאה תקינה ? האם הבעיה באות הפתלוגי יכולה להיות שייכת לבעיית חוסר שיווי משקל , לקושי שלי ללכת . בתודה מראש ניהול

לא ניתן להתייחס להדמיה מבלי לקבל אנמנזה מלאה,ביצוע בדיקה נוירולוגית והתבוננות ישירה בדיסק הMRI.

מנהלי פורום שבץ מוח