בדיקות נרורולופיזיולוגיות ופגיעה מוחית

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

21/06/2006 | 08:54 | מאת: גילבר

שלום לפרופסור בורנשטיין , בשל חוסר שיווי משקל מתמשך שהחמיר לאחרונה עברתי בדיקת - EVOKED POTENTIALS . לגבי הגפיים התחתונות הבדיקה הראתה - שהמענים הקורטיקאלים מאורכים דו צדדית , ואמפליטודה נמוכה דו צדדית . שאר הממצאים ( גפיים עליונות , ראייה , BERA - תקין ) . א. מה משמעות המימצא בגפיים התחתונות ? . האם מימצאים אלה מחשידים התפתחויות פתולוגיות במוח , היכולים לגרום לשבץ , או פגיעה מוחית אחרת ? בברכה ותודה מראש גילבר

לא מובן לי מתיאורך מה היתה האינדיקציה לבדיקת הSEP. מכל מקום לא ניתן להתיחס לתוצאות מבלי לבצע בדיקה נוירולוגית וכן הדמיה של המוח. בהסתמך על שאר הבדיקות שעברת נראה לי כי יש מקום לMRI.

מנהלי פורום שבץ מוח