עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/01/2006 | 19:31 | מאת: זיוה

אני סובלת מתסמונת המעי הרגיז וגם מפלפיטציות ומטופלת בתרופות "דרלין" , "קולוטל" ,כמו כן אני שותה לפני השינה כדור אחד "לוריבן" שעוזר לי להירדם . הרופא המליץ לי לשתות כדור בשם "אלטרולט" במינון נמוך (10 מ"ג), שאלתי היא : האם אין סכנה של אינטרקציה שלילית בשתיית כל תרופות אלה בו זמנית? . אודה לך מאוד על העזרה, זיוה.

אלטרולט הינה תרופה ממשפחת הטריציקלים היעילה לדכאון,כאב כרוני והפרעות שינה,אולם לתרופה עלולות להיות תופעות לוואי הכוללות בין היתר הפרעות במתן שתן,ישנוניות וכו.אני מציע להקשיב לעצת הרופא המטפל ובמידה ואינך מסתדרת עם הטיפול הקיים לפנות אליו.

מנהלי פורום שבץ מוח