מחלת כלי דם קטנים במוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

10/01/2010 | 10:45 | מאת: גלי

שלום אני בחורה בת 43 עים אירוע ניאורולוגי ליפני כשנתיים עדיין לא אובחנתי בוודאות אים זה אירוע מוחי. אוו מחלת כלךי דם קטנים במוח המייר מראה מוקדים בחומר הלבן של המוח שאינם ספציפים מאז אני במעקב ניאורולוגי כשהיה לי האירוע הראשון הרגשתידקירה חדה בראש ולאחר מיכן הירדמות פלג גוף שמאל יד ורגל מאז קושי בהליכה לסירוגין שאלתי היא בימים האחרונים אני עים כאבי ראש קודקודים וחולשות וכבדות בשתי הרגלים קושי בהליכה שניראה לי שהחמיר מהרגיל האים אילו סימפטומים של מחלת כלי דם קטנים במוח. כפי שצויין במייר "שיכול להיות מחלת כלי דם קטנים במוח. אוו טראומה קלה בעבר. אוו כאבי ראש כרוניים. אילו בדיקות ניתן לבצע כדי לאבחן זואוות חוץ מהמייר מוח כי כבר ביצעתי שלוש פעמיים במשך השנתיים האלו שהראה "שינויים בחומר הלבן יציבים" וקרישיות יתר יצא גבולי. אבקש את עזרתך כי כבר שנתיים שאני ללא אבחנה וכול פעם לא מרגישת טוב חוץ מנטילת אספירין 100 מ"ג לא קיבלתי שום טיפול תודה גלי

מאחר ומדובר במקרה מורכב יש צורך לקבל את המידע המלא,לבצע בדיקה נוירולוגית ולעבור על כל בדיקות העזר שביצעת עד כה.

מנהלי פורום שבץ מוח