פלויקס או אספירין?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

22/11/2009 | 18:34 | מאת: פארי

שלום רב, מזה כ- 7 שנים הנני נוטלת אספירין - 325 מ"ג בעקבות ארוע לבבי. לאחרונה אושפזתי בשל בעיה נוירולוגית והומלץ לי לעבור לפלויקס במקום אספירין. כמובן שקופ"ח איננה מאשרת ואני קונה פלויקס באופן פרטי. שאלתי היא האם ההבדל בין פלויקס לאספירין, במקרה שלי, אכן מצדיק את ההוצאה הכספית או המאבק מול קופ"ח לאישור קבלת פלויקס? בתודה, פארי

אירוע מוחי על רקע טיפול באספירין מהווה התויה ברורה למעבר לפלויקס. התויה זו מאושרת גם על ידי קופות החולים.

מנהלי פורום שבץ מוח