קרדיולוגיה והפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/02/2001 | 22:19 | מאת: יעלי

ד"ר קיציס היקר. שמי הוא יעל ואני מדריכה מתנדבת בסניף מד"א בארץ. הייתי רוצה להעביר לחניכים שלי (קורס עזרה ראשונה לנוער) שיעור העשרה בנושא קרדיולוגיה והפרעות קצב (אבחנה ע"י אנמנזה בסיסית, זיהוי וטיפול). הידע שלי בנושא הוא די בסיסי (זיהוי חלק מההפרעות על-גבי המוניטור) וזאת בזכות פעילות על הניידת טיפול נמרץ. אני אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי ע"י הסבר שלך או ע"י הפנייה למקורות באינטרנט או בספרים להבין את הפתופיזיולוגיה, התרופות, סטיריפים של מוניטור וכו'. תודה מראש - בשם קורס דצמבר 01, יעלי. נ.ב - אתה יכול לפנות לאי-מייל שלי:

08/02/2001 | 19:27 | מאת: adi

יעלי, הפרעות קצב זה דבר שלא הייתי מכניסה אותו לקורס 60, והסיבה היא שזה מאוד קשה ללימוד. כן הייתי מכניסה למשל פרק על מחלות לב (ואני יודעת שיש זאת). אם את בכל זאת רוצה אז יש לי שמות של ספרים: the e.c.g made easy e.c.g in practis e.c.g problems עדי

20/09/2002 | 10:51 | מאת: אהרון

ד"ר קיציס הנכבד, אני בן 70 וזה כ15 שנים בפירקי זמן לא סדירים (6-20 חדשים) יש לי התקף של דופק מואץ (200+) המצריך טיפול בחדר מיון. הייתי רוצה לדעת: 1. מה הגורם 2. האם זה מסוכן 3. האם יש טיפול מונע בתודה, אהרון

08/02/2001 | 19:57 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לכי לדיונון באוניברסיטא או לסטימצקי או ליוזמות הייליגר וחפשי ספר בתחום זה בעיברית. תתייעצי במוכר. רק ככה (עלידי קריאה), תוכלי להעשיר את הידע שלך... תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה