ברצוני לדעת האם עברתי התקף לב ??

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/12/2016 | 00:56 | מאת: שי

תעוקת חזה בלתי יציבה , וממצאים ב cardic cta עברתי צינתור. הודגמה הצרות 80 % בחלקו האמצעי של העורק השמאלי היורד lad מול ענף דיאגונלי שגם הוא במוצאו 80 % . בוצעה התערבות לשתי ההצרויות תוך שימוש ב crush technique עם תומכן lad ותומכן בענף הדיאגונלי . ברצוני לציין שה- אקג הראשוני לא היה תקין , היה צניחה של קטעי st l2,3 . האם בעצם חוויתי התקף לב ?? תודה .

03/12/2016 | 19:30 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

על מנת לענות על שאלתך עליך לגשת עם כל החומר הרלוונטי המצקעי - רפואי ליעוץ מסודר לקרדיולוג. בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה