אקו לב+הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/02/2015 | 00:22 | מאת: עופר

שלום רב! אני בן 53 ומאובחן באי ספיקת לב וAPLA. בדיקת אקו לב: חדר שמאל מורחב במידה ניכרת דופנותיו תקינים בעובים תפקוד גלובלי סיסטולי ירוד בנידה קשה EF~25% תפקוד דיאסטולי של חדר שמאל: עדות לעליה ניכרת בלחצי המילוי של חדר שמאל 15<E;E' תבנית זרימה רסטרקטיבית. פרוזדור שמאלי מורחב במידה בינונית פרוזדור ימני תקין בגודלו האאורטה:שורש האאורטה מורחב במידה קלה. האאורטה העולה מורחבת במידה קלה. הולטר לב: להל"ן תוצאות הבדיקה: מהירות מינימאלית 59 לדקה מהירות מקסימאלית 145 לדקה מהירות ממוצעת 82 לדקה הפרעות קצב חדריות VPC'S נצפו VPC'S בודדים במדירות של 280-65 לשעה נצפו 39 זוגות VPC'S נצפו 5 קטעי NON SUSTAIND VT עם 3-10 פעימות חדריות עוקבות,במהירות עד 168 לדקה הפרעות קצב על חדריות APC'S נצפו APC'S בודדים בתדירות של 1-118 לשעה נצפו 2 זוגות APC'S נצפו 2 קטעי SVT המורכבים מ- 3-18 פעימות על חדריות עוקבות במהירות עד 145 לדקה הפרעות הולכה-לא נצפו שינויים משמעותיים בקטע ST נצפו גלי T הפוכים ערוץ 2,3 תודה רבה על החיחסותך לתוצאות הבדיקות! בברכה עופר

01/03/2015 | 19:52 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בדיקות אינן תקינות לצערי. עליך לגשת לבדיקת קרדיולוג בהקדם האפשרי של ממש.! בברכה, דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה