עייפות בהריון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/06/2012 | 14:46 | מאת: רחלי

ד"ר שלום אני בשבוע 33 , עם עבר של ניתוח לב פתוח בשל היצרות מסתם פולמונרי , צונתרתי לפני כשנתיים,אני מאד מאד עייפה ויש לי תחושה קלה של צריבה במנוחה, האם העייפות הקשה מעידה על מאמץ הלב בייתר בשלב זה? ומה עושים במצב כזה? יש לציין שאני עובדת בישיבה ומשתדלת מאד מאד לא להתאמץ , אם כי בהליכה קצת קשה לי ואני מתעייפת האם זה קשור להריון או למאמץ הלב ? תודה.

03/06/2012 | 16:50 | מאת: ד"ר אילן קיציס

מה היו תוצאות הצנתור לפני שנתיים ??? האם עשית אקן לב לאחרונה? לכי לקרדיולוג להערכה תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה