תרופות הכוללות ניטרטים ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/08/2001 | 21:12 | מאת: אבי

ההגבלות לנטילת ויאגרה כוללות תרופות הכוללות ניטרטים איזה תרופות כוללות ניטרטים ? האם התרופות הסטנדרטיות לאחר אוטם וטיפול ב"בלון" כגון תרופות להורדת לחץ דם כוללות ניטרטים? האם תרופות להמסת כולסטרול מכילות ניטרטים ? תודה

19/08/2001 | 18:27 | מאת: ד"ר אילן קיציס

התרופות הן - mononit, monocord, isordil, cordil, monolong, nitrovis, nitroderm, deponit ויש אולי עוד ששכחתי לך לרופא שלך ושאל אותו אם התרופות שאתה לוקח אסורות עם ויאגרה תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה