Congestive Heart Failure

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

04/04/2001 | 15:47 | מאת: מיקי

אבי בן 72 עם הסטוריה מחלות לב קשה - ANGENIS PECTORIS - כ 25 שנה לאחר 2 ניתוחי מעקפים וכרגע מוגדר כ - CHF Class 4 . לפני כשבוע התחילו להופיע גם מים בריאות בנוסף לרגליים והלל הקיבה. מאושפז כרגע בבה"ח בטיפול תרופתי ע"מ להוריד את הנוזלים מהגוף. השאלה היא..להערתכם האם יש טיפול תרופתי חדשני אפילו ניסיוני להצילו ?

04/04/2001 | 22:13 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כן. באיכילוב, במרפאות לאי ספיקת הלב מטפלים באריטרופוייטין וברזל לוריד. זה לא מתאים לכולם, אבל בהחלט כדאי לנסות תתקשר למרפאת אי ספיקת הלב טל' 03-6974624 ותבקש תור. את מוזמן לציין מי הפנה אותך ואיך... תודה על תשומת הלב

05/04/2001 | 11:55 | מאת: מיקי

מודה לך על המלצתך...חג שמח לך ולכל משפחתך

מנהל פורום קרדיולוגיה