הצטברות נוזלים-

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/03/2001 | 19:07 | מאת: daniel

שלום אני בן 67 , 11 שנה לאחר 4 מעקפים, בשנתיים האחרונות 2 סטנדים + קוצב לב DD , התרופות שלי הן קונקור 5, לוריוון, קרטייה, מונוניט 20 ולעיתים לפי הרגשתי פוסיד- . בחודשיים האחרונים אני מרגיש לא טוב, הרופא לא מצליח למצוא הסיבה. יש לי הצטברות נוזל בבטן, ובימים האחרונים הפנים נפוחות. האם תופעה זו קשורה ללב. יש לציין שהרגליים לא נפוחות. תודה

30/03/2001 | 20:05 | מאת: ד"ר אילן קיציס

בהחלט בעייה. צריך לבדוק היטב היטב במה מדובר. יכולות להיות הרבה סיבות לכך... כולל אי ספיקת הלב ועוד ועוד.... אני לאיכול להיגיד לך מפה מה הבייעה. לך לקרדיולוג תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה