אני משתגע צריך עזרה לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/01/2018 | 02:43 | מאת: שי

בזמן האחרון כל הזמן אני סובל מלחץ בחזה תחושת שריפה בצד שמאל לא כל כך במרכז ... הייתי מיליון פעם בחדר מיון .. לא מוצאים כלום !! שהייתי קטן היה לי ac block חלקי בצרור המוליך הימני !! האם יכול להיות שזה הגורם לכאב ואיך ייתכן שהוא לא נמצא בכל בדיקות הא.ק.ג האחרונות שעשיתי ! בבקשה אני ממש מרגיש אבוד

13/01/2018 | 17:40 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

עליך להיבדק אצל קרדיולוג. במידה ולא תמצא סיבה לבעיה אזי יש לגשת להמשך ביורר כולל שלית בעית מערכת העיקול, או בעיה מוקמית, ריאתית, גרמית, אוטופדית ע״ש וכו׳. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה