כאבים חוזרים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/12/2017 | 17:21 | מאת: בוריס

הי , שמי בוריס התחלתי להרגיש כאבים בצד שמאל לפני שלושה חודשים , עשיתי בדיקות אקג ,אקג במאמץ ואקו במאמץ וכולן יצאו תקינות. אך הולטר ללץ דם הראה שיש לי לחץ דם גבוה אשר הגיעה ל203/100 , קרדיאולוג נתן לי לקחת קרדילוק, הכאבים פחתו אך לא נעלמו אלא ממשיכים להופיע אך בתדירות יותר נמוכה , העם ניתן להסיק מזה שיש לי בעיה כלשהי בלב למשל תעוקת לב ? מה עליי לעשות העם לבקש צינתור ? תודה מראש

23/12/2017 | 13:53 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, 1. ייתכן מאוד ויש צוךר בהשלמתב ירור 2. לגשת לקרדיולוג בהקדם לצורך הלשמנת בירור וגם איזון של לֹ״ד בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה