התייעצות לגבי אבי שחולה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/04/2017 | 21:19 | מאת: בת

אבי בן 68 עם אי ספיקת לב לאחר התקף לב. שקרה לו לפני 23 שנים.עבר צנטורים,מעקפים והלב שלו מתפקד 40% לאחרונה קשיי נשימה בצקות ברגליים ובטן עם הרגשה של נפיחות.נעשו בדיקות וכעת סבורים שקשור ללב.הקרדיולוג רוצה לאשפזו לטיפול ובדיקות.אקג נעשה לא הראה שינוי לטענתם בלב. כמה שאלות: האם ניתן לטפל בירידה בתפקוד הלב ולהחזיר את המצב היציב שהיה בו עד עכשיו?. האם במצב כזה כדאי לשים קוצב לב? מה דעתך על הקוצב MICRA .? מה החידושים בעולם הרפואה במצב שלו? תודה

22/04/2017 | 16:47 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. התייעצות מסוג זו לא מבתצעת על גבי דפי אינטרנט. אין בידינו מידע חשוב וחיוני לשם כך, מבחינה מקצועית. עליכם להתייעץ עם קרידולוג מטפל שלו או לגשת לקבלת חוות דעת שניה כמקובל. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה