איזון דופק המשך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/06/2006 | 07:28 | מאת: עמירם

לד"ר ארתור תודה על תשובתך , אני נימצא בקונפליקט עים לקיחת התרופה ?[ לופרסור אורוס 95] שאמורה להגן מפני דופק מהיר גם לחץ הדם שלי יורד ל 85/55 אני מקבל את זה שאמרת שבמפורש לא להפסיק את התרופה בגלל פרפור פרוזדורים אבל לחץ הדם יורד אני מרגיש חלש מה עושים? אודה על תשובתך

שלום עמירם, נסה תכשיר אחר מקבוצת חוסמי הבטא כגון קרדילוק במינון של 2.5 מ"ג ליממה, והחזק בכיס כדור של דרלין 20 מ"ג. אם יתפתח פרפור עם דופק מהיר אתה יכול ליטול את הדרלין אשר זמן התגובה שלו קצר. כמובן עשה זאת בהתייעצות עם הרופא המטפל. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים