PAF

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/12/2006 | 19:34 | מאת: יעקב

מזה שנים אני סובל מפרפור פרוזדורים. הטיפול התרופתי הנו שאלתי האם קיים טיפול פולשני לחיסול/מזעור הבעייה, ומהו?

שלום יעקב, בקבוצות נבחרות של חולים ניתן לשקול אבלציה (צריבה) מתוך העלייה השמאלית לבידוד וורידי הריאה, מהם לרוב יוצא האות להתפתחות פרפור פרוזדורים התקפי ולעיתים קבוע. תודה על פנייתך לפורום

10/12/2006 | 22:52 | מאת: יעקב

תודה על התגובה המהירה. אני מניח שאמצא מתאים לקבוצת ה"נבחרים" בכל מקרה עלי לבדוק זאת. תוכל להפנות אותי לבתי החולים בהם עושים טיפולי צריבה אלו? תודה, יעקב

שלום יעקב, ברמב"ם יש נסיון מוגבל בפעולה. ניתן להיבדק במרפאה להפרעות קצב. לקביעת תור 04-8542720 תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים