השפעת תרופות על זיקפה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/12/2006 | 14:33 | מאת: משה

שלום רב. אני כחצי שנה אחרי התקף לב שהוגדר בינוני,נוטל פלביקס,אספירין,דימיטון 6.25, וקונברטין 5 מ"ג. לאחרונה אני סובל מזיקפה חלשה .האם לדימיטון השפעה על זה.כמו שאני מבין המינון שאני לוקח הוא נמוך. בתודה מראש

שלום משה, מרבית התרופות לטיפול ביתר לחץ דם וכן תרופות מקבוצת חוסמי בטא עשויות להשפיע לרעה על הזקפה. גם המחלות וגורמי הסיכון המצריכים את נטילת התרופות מהווים גורם מפריע. אם אינך נוטל ניטרטים, לאחר התיעצות עם רופאך אתה יכול להיעזר בתרופות מקבוצת מעכבי הפוספו-דיאסתרז (ויאגרה, לויטרה, סיאליס וכד') תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים