שאלה בקשר לדום לב ומצב רגשי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

31/08/2019 | 21:48 | מאת: חני

שלום, אודה למענה על שאלה.. אתמול קרוב משפחה נפטר מדום לב.. בן 46 ובלי בעיות לב ברקע.. אמא שלו נפטרה לפני כחצי שנה וכולם אומרים שכנראה בגלל שהוא לקח את זה קשה מאוד... האם באמת יש קשר? איך זה משפיע פיזיולוגית על הלב? תודה

01/09/2019 | 08:09 | מאת: חני

שאלה נוספת- אתמול בלוויה מי שמצא אותו מת בבית אמר שיצא מהפה שלו מלא מלא דם... מה הקשר בין דום לב לדם?

חני שלום, ארוע דחק פתאומי וחריג עלול להתבטא באוטם שריר הלב והפרעת קצב מסכנת חיים אם יש מחלה טרשתית קודמת בעורקי הלב. קשה לשייך אבל של מספר חודשים למצב זה. בהפרעת קצב כגון פרפור חדרים הגורמת לדום לב ייתכן מצב של בצקת ריאות וקצב דמי מהפה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים