תוצאות בדיקות מעבדה שעשיתי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/01/2019 | 17:23 | מאת: דורון

שלום דוקטור אשמח לתשובתך לגביי הבדיקות הנ"ל בדיקות דם שעשיתי, בזמן האחרון יש לי הרבה פעמים סינוס טכיקרדיה במנוחה של מעל מ-100 פעימות בדקה שמגיעים גם ל120. הרבה פעמים גם לחץ דם גבוה לפרק זמן קצר שיורד סחרחורות ומין לחץ כזה בראש, והפרעה קלה בתפקודי כבד כבד שומני לטענת הרופא משפחה. תפקודי בלוטת התריס וקטכולאימינים תקינים דופק ממוצע במנוחה 88 אני בן 31 1.70 שוקל 85 (אציין שלפני המשקל הזה היו הרבה תקופות שהייתי שוקל פחות בהרבה ועושה המון פעילות גופנית ריצה מתקני כוח וגם אוכל תזונה נכונה אבל בכול פעם עושה כמה חודשים ומפסיק,אז אני מניח שגם הבדיקות שאציג עכשיו היו טובות בעבר כי באותו זמן לא עשיתי בדיקות כאלו) להלן הבדיקות: Cholesterol: 211.4 Cholesterol ldl: 132.8 Cholesterol hdl: 45 Triglycerides: 168 Creatinine: 0.84 Glucose blood: 88 Hb:15.1 תודה מראש על התשובה

דורון שלום, בפנייתך אין שאלה. בדיקות הדם מעידות על צורך בשינוי אורחות חיים לאיזון מיטבי של גורמי הסיכון. בגילך, אין התוויה לטפול תרופתי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים