מן כבדות תעוקה בצב בלב לא כואב אבל מרגיש ממש לא נוח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/01/2019 | 23:07 | מאת: מושיקו

שלום דוקטור שמי משה אני בן 30 בזמן האחרון יש לי מן תחושת תעוקה משהו כבד בצד בחזה, לא כואב אבל משהו שלא היה לי, אציין שיש ימים שאין בכלל ויש ימים שיש זה הולך ובא. עשיתי אק"ג שהיה תקין, אבל עדיין אני מרגיש את זה. בעבר הרחוק עשיתי את כול הבדיקות ארגומטריה אקו הולטר והכול היה תקין לפני שנתיים. אני מאוד פעיל בשנים האחרונות עושה המון ריצות ספורט. עושה ספורט כמה חודשים ואז מפסיק ועוד פעם עושה עכשיו שאני עושה ריצות עשיתי השבוע כמה פעמים גם בזמן ריצה הרגשתי את הכבדות תעוקה מה שתיארתי לכם זה לא כואב אבל תחושה מציקה כזאת. לפעמים זה מלווה גם בדופק מהיר במנוחה מה זה יכול ליהות הדברים האלו שאני חש ??? לפעמים זה מקרין לי לראש ויש לי מין תחושה של לחץ וסחרחורת תודה מראש על התשובה.

מושיקו שלום, ייתכן שאתה חש פעימות מוקדמות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים