צניחת מסתם מיטראלי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/06/2018 | 13:16 | מאת: ראמי

היי יש לי שאלה יש ליצניחה של המסתם המיטרלי לפני שנתיים בערך עשיתי בדיקת אקו לב ונרשם לי בתוצאות שיש לי צניחה קלה של המסתם המיטרלי .. אני כמעט שנתיים פלוס עם הרגשה שחסר לי אוויר ... כאילו שאני לוקח נשימה מרגיש שלא נשמתי מספיק זה בא בהתקפים יש ימים שלא מרגיש שום דבר ויש ימים שיש לי קוצר נשימה אני רוכב אופניים במהלך פעילות גופנית לא מרגיש שיש לי קוצר נשימה קמו במצב מנוחה כאילו במצב מנוחה זה מפריע לי יותר ... אני כולי בן 23 עם משקל תקין ואין לי מחלות רקע בכלל מה אפשר לעשות עם קוצר הנשימה ?? הי אני הבנתי זה יכול להיות מתניחת המסתם

ראמי שלום, אם אכן יש צניחה של המסתם המיטרלי (יש איבחון יתר של המצב), בהעדר דליפה או הפרעה לתפקוד המסתם, קוצר הנשימה אינו קשור. ייתכן שאתה חווה פעימות מוקדמות המסבירות את התחושות במנוחה. ניתן לבצע הולטר קצב הלב עם רישום תסמינים כדי לוודא זאת. תודה על פנייתך לפורום

04/06/2018 | 18:31 | מאת: ראמי

יש לי דליפה מינימלית מה שנכתב בתוצאות

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים