כאבים חזקים אחרי ניתוח טחורים ופיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

09/02/2020 | 13:11 | מאת: דורון

שלום, לפני 14 ימים עברתי ניתוח בהוצאת טחור, פיסורה וגם הוצא פוליפ אחד. כאבים נוראים ממשיכים מאז הניתוח. שבוע אחרי הייתי אצל רופא הואבדק ואמר שהכל נראה תקין, נתן 3 ימים ברצף וולטרן זריקות, עם כל משככי כאבים נוספים שאני לוקח עד היום... כאבים ממשיכים כל יום משך 8 שעות בעוצמה רבה. יש גם דימום מהמקום, גם קצת קושי במתן שתן התחיל מאז. האם סביר שכאבים האלה לא עוברים כל כך הרבה זמן? מה אפשר עוד לעשות? אילו בדיקות אפשר לבקש? תודה מראש

זה אמור היה להתחיל להשתפר בשלב זה. אם אין כל שיפור פנה שוב למנתח לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה