פיסורה עם כאבים בסוגר הפנימי מקרינים לפין

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

28/12/2019 | 21:19 | מאת: יובל

שלום דוקטור סובל מאוד מפיסורה כבר תקופה של חודשיים הפיסורה אובחנה כשיטחית מאוד הסוגר הפנימי אחרי יציאות כואב ברמה שלא ניתן לעמוד על הרגליים עם הקרנות לפין משתמש ברקטוגסיק. האם ניתוח יפתור בעיה זו ?

כן

29/12/2019 | 10:58 | מאת: יובל

הגיוני אבל שהכאבים הם לא כלכך מהפיסורה עצמה,זאת אומרת יציאות שקטות הכאב מופיע שעה אחרי בערך ממש כיווץ רציני של הסוגר עד כדי כך שמרגיש כאבים חזקים בפין ממש פולסים של כאב והאם פאפוירין יכול לעזור בכאבים כאלה?

הסימפטומים שאתה מתאר אינם סימפטומים קלאסיים של פיסורה. חשוב לראות שלא מדובר במשהו אחר. עלייך לשוב לבדיקה אצל הפרוקטולוג שאיבחן את הפיסורה או פרוקטולוג אחר כדי לוודא האם אכן מדובר בפיסורה. ולהיבדק גם ע״י אורולוג לגבי הכאבים בפין.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה