דלקת במעיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/12/2019 | 21:49 | מאת: צ

שלום, יום ראשון התחילו לי שלשולים חזקים וכאבי בטן. יום שני פניתי לרופא קיבלתי עירוי עם תרופה לכאבי בטן. לא עזר. שלישי פניתי שוב לרופא ושוב נתנו לי עירוי עם תרופה לכאב בטן ולא עזר. אתמול (רביעי) עשיתי בדיקות דם. והיום בבוקר פניתי שוב לרופא כי אני כל הפנים והוא אמר שכנראה דלקת במעיים והפנה למיון. הייתי בבוקר במיון פוריה והם הביאו לי קל בטן ואמרו לי לנוח בבית. ועכשיו התחיל לי דם ביציאות. האם ללכת שוב למיון?

אם דברים לא מסתדרים או מחמירים כגון החמרה בכאבי הבטן, הקאות, חום, ואתה לא מסתדר בבית אזי עלייך לשוב למיון.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה