המשך הבהרה ילד בן 12

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/09/2019 | 22:18 | מאת: ט

דר מה זא מוזר ולמה?זה דבר שלא קיים??והיינו אצל גסטרו ילדים שבדק אמר אין פיסורה או אפסב כתב כמה דברים באנגלית אמר לא ראה כלום בדק אותו כי העליתי את טענת הרופאה שלו שאולי חולשה ואמר שבזמן מקלחת לאחר התפנות לא לשטוף עם הרבה מים ב מקום שאולי גורמים ואז אםימשיך נשוב אבל אנע מודאגת שמא אולי בכל זאת זו חולשה של שרירים שם וומדוע המוזרות האם זה נדיר רטיבות כזו? זה קורה לעיתים או בכמה חודשים או שקרה השבוע כמה פעמים

אם כך אני חושב שכדאי שתפעלי כפי שהציע הרופא גסטרו ילדים שבדק אותו ותשובי אליו. או לכירורג ילדים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה