כאבי פיסורה והנקה ומה הטיפול המומלץ

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/06/2019 | 19:03 | מאת: מילה

שלום רציתי בבקשה לישאול אני אמא שמניקה הנקה מלא אני סובלת מפיסורה עקב יציאה קשה והכירורג נתן לי ניפדיפין אני יומיים מורחת את המשחה ועדיין את כל התקדמות העם זה נורמלי? ועוד שאלה בבקשה העם זה עובר בהנקה ומפחית את כמות החלב ? ועל מה אתה היית ממליץ תודה מראש על התשובה

ניפדיפין זו אכן אחת התרופות המומלצות לפיסורה. יכול לקחת זמן עד להשפעה ויומיים זה לא מספיק זמן כדי לומר שזה לא משפיע. התרופה מותרת בזמן הנקה. אני לא מכיר שיש לה השפעה על כמות החלב.

19/06/2019 | 09:21 | מאת: מילה

תודה על תשובתך . האם יש עוד משהו שיכול לעזור לי .לפחות להרגיעה את הכאב .תודה

הסדרת היציאותך, הימנעות מעצירות, שתיית נוזלים רבה, כלכלה עשירת סיבים. אמבטיות ישיבה עם מים וסבון.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה