גולה/נגע עור בחריץ ישבן

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/05/2019 | 11:59 | מאת: שרית

היי, לפני שנה סבלתי מפטריה בחריץ הישבן שטופלה באגיסטן. לאחר מכן וכבר כמה חודשים שיש לי לסרוגין פס אדום בחריץ הישבן, לעיתים מגרד אך לרוב לא מפריע. לפני כמה חודשים הופיעה מעין גולה ורודה בקוטר של ס"מ בערך, בחלק העליון של חריץ הישבן (קרוב לעמוד שדרה). הגולה כאבה רק כשהופעל עליה לחץ. באחרונה הגולה התרוקנה ונשאר שקיק עור בולט ללא תחושה בכלל כשצובטים אותו. האם זה דחוף ולאן לפנות? תודה

זה יכול להיות סינוס פילונידלי ( מה שמכונה שערה הפועה בעצם הזנב). זה לא דחוף אבל כדאי להיבדק ע״י כירורג פרוקטולוג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה