לאחר קשירת טחורים בדרגה בינונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/04/2019 | 17:26 | מאת: שי

היתי אצל רופא לאחר שעשה לי זריקה שלא עזרה הגעתי אליו שוב לאחר חודשים והוא שם לי 2 גומיות על הטחור אחרי כאבים של 4 יום שבכל יום הלכתי להתפנות הטחור עדיין בחוץ. השאלה הראשונה היא מתי הוא נעלם או נופל והשאלה השנייה מתי מומלץ לחזור להתאמן בחד'כ והאם צריך לחזור בהדרגה

שלום שי, קשירת טחורים כשלעצמה לא אמורה לכאוב. הקשירה נעשית על החלק הפנימי של הטחורים. אחרי מספר ימים הטחור אמור לעבור נמק ולהתכווץ. בעיקר משמש לטיפול בטחורים פנימיים מדממים. אין מיעה עקרונית מחזרה לאימונים בהתאם להרגשתך. באופן עקרוני הרמת משקולות הינה גורם סיכון להיוצרות טחורים. במידה ואתה עיין מרגיש כאבים אחרי הקשירה יש לפנות לרופא שביצע הפעולה לצורך בדיקה ובקורת.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה