ניתוח פיסורה ואבצס(מורסה)

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/04/2019 | 17:49 | מאת: ירון

שלום רב, האם יתכן שנוצרה מורסה כתוצאה מניתוח פיסורה? אני כחודש לאחר ניתוח פיסורה, כאבי הפיסורה והניתוח כמעט וחלפו לחלוטין. נותרתי עם בליטה פנימית כואבת ומגרדת, יתכן ומדובר במורסה שנוצרה כתוצאה מהניתוח?

שלום ירון, אחד הסיבוכים של ניתוח פיסורה הוא זיהום מקומי בצורת מורסה. מתבטא בכאבים, נפיחות , הפרשה מוגלתית לעיתים ולעיתי אף חום. חשוב להיבדק בהקדם ע״י הרופא המנתח, או כירורג כדי לאבחן ולתת הטיפול המתאים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה