שאלה לרופאא תודההההההההה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

27/03/2019 | 15:22 | מאת: אורן

שלום רציצי לדעת עם בעיה בגב התחתון יכולה לגרום לבעיות מעיים כמו דלקת בעמוד שדרה תחתון זיהום או בעיה אחרת עכולה לגרום לכאבים שיש לי בבטן תחתונה וסביב הטבור וצד שמאול בבטן תחתונה עם שינוים ביציאות סיטי בטן תקין לא מזמן סובל גם מחוסר תחושה בגפים תחתונות וקושי בהליכה..

שלום אלון, בעיות בגב תחתון יכולות לגרום אומנם לחוסר תחושה בגפיים תחתונות וקושי בהליכה שאתה מתאר, אך פחות קשור לכאבי בטן או שינויי ביציאות.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה