כאבים בצד השמאלי עיוותים גם לא חולפיפ מיואש כבר

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/03/2019 | 04:43 | מאת: שמעון

שלום דוקטור סובל כאבים בבטן תחתונה בצד שמאול לפעמים הכאב מורגש בצד שמאול והכאב חזק מאוד ולפעמיפ הוא לא ממוקמם אבל זה בא מצד שמלאי מרגיש גם שלא ממוקמם רק הצד השמלאי עושה לי את הכאבים הללן הכאבים רוב היום לא ממוקממם ועם עיוותים חזקים מהגינהום יש לי מעי גס רחב האם יספיק קולנסקפיה קצרה לבדוק את המעי הגס שמלאי רק ?האם נכנסיפ הרבה עם הצינור כמו בקולנסקפיה ארוכה ?פעם שעברה עברתי קולנסקפיה מלאה בלי טשטוש ובלי הרדמה וזה כאבים חזקים רצח נהיה לי דופק מהיר בזמן הבדיקה הזאת ממה נגרם כאב בצד שמאול של בטן תחתונה ביחד עם עיוותי מעיים בעיות גב יכולות לגרום לתןפעוץ הללו?סיטי בטן לא מזמן היה תקין לגמרי החים שלי כמו של כלב כלב החים יותר טובים משלי כבר חצי שנה סובל מהכאבים האלה מסתגר בחדר ימים שלמים הדכאון בגגך הכאבים האלה לא חולפים לי לא יכול לצאת עם חברים למועדון כמו שהיתי רגיל תמיד בקושי מדבר עם המשפחה שלי סגור בחדר הגגך הכאבים לא מדבר עם אפחד מימה יכול ליגרם כאב צד שמאוך של הבטן כןל היןם יש לי כאבים שם התיאשתי לגמרי עדיף לי למות עם המצב הזה יצשיך ולא יעלו על הבעיה חייב הצעתך רופא משפיה דוחף לי כדורים נגד כאבים אבל רוצה לטפל בבעיה לא בכאב רק למה יש כאב כזה מה הסיבה תודה

שלום שמעון, הסיפור שאתה מתאר נשמע חריג ולא רגיל. נשמע שאתה סובל מאוד. עשו לך סיטי בטן והיה תקין. קשה לומר ממה שאתה מתאר מה הגורם לכל הסימפטומים הללו. לפי מה שאתה מתאר נשמע שמודבר במהלך ממושך ומורכב שעבר בירור כלשהו ולא מצאו את הגורם. לכן בוודאי אין לי יכולת כאן לומר משהו מעבר לזה. זה בהחלט לא נשמע בעיה רגילה אלא בעיה חריגה מאוד. כאבי בטן שמאלית יכולים להיגרם מסיבות רבות - החל מדלקות במעיים, בעיות בדרכי שתן, בקעים בדופן הבטן, תהליכים גידוליים, ועוד. לעיתים לאחר בירור קורה שלא מוצאים סיבה ברורה. יש צורך להיבדק ע"י כרורג , שיעבור בנוסף על כל הבדיקות שעשית עד כה כדי לנסות להגיע לשורש הבעיה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה