ג'ולה כואבת בפי הטבעת לאחר מין אנאלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

16/03/2019 | 16:35 | מאת: ורד

הי, ניסיתי בפעם הראשונה מין אנאלי שכאב לי מאוד. כבר יומיים עברו ועדיין שורף לי ביציאות ונהיתה לי ג'ולה כואבת ונפוחה בפתח של פי הטבעת. האם זה טחורים או פשוט המקום פצוע? האם לשים משחת פרוקטר גמבל לכאבים? אודה לעזרתך. תודה רבה

שלום ורד, כמובן שקשה להעריך ללא בדיקה.. זה יכול להיות טחורים, אבל זה גם יכול להיות זיהום מקומי כמו אבצס , או פציעה מקומית כמו שתיארת. את יכולה להיעזר במשחות מקומיות להרגעה. זה בוודאי לא יזיק. אבל במידה והכאבים או הנפיחות לא חולפת בטווח של יום יומיים או אם יש חום, או כאבים חזקים אז יש להיבדק בהקדם כי אם מדובר באבצס אזי זה יכול להצריך התערבות דחופה לפתיחה וניקוז של הזיהום.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה