הידוק הסוגרים יש דבר כזה ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

08/03/2019 | 21:19 | מאת: Dol02

היי ביצעתי כמה פעמיים מין אנאלי ויש לי החלשות סוגרים אם פי טבעת רחב אני חושב ..כיום אני מבין שעשיתי טעות גדולה כי מסתבר שהסוגרים אמורים להיות מהודקים בשביל אנרגיה וחיוניות לחיים בכללי.. יש דרך להחזיר תגלגל לאחור ?..

שלום רב, מדוע אתה חושב שיש היחלשות של הסוגרים שלך? האם יש בריחת צואה או בריחת גז? העובדה שפי הטבעת רחב אינה בהכרח מצביעה על היחלשות הסוגרים. מדובר בשאלה תפקודית ולא לפי מראה חיצוני של פי הטבעת. לכן גם אם פי הטבעת פעור זה לא בהכרח אומר שיש היחלשות תפקודית של הסוגרים. אומנם קיימים טיפולים ואף ניתוחים מורכבים שמטרתם לעזור בשיפור וחיזוק השליטה על הסוגרים. אך הם מבוצעים בד״כ רק באנשים החווים חוסר שליטה.

08/03/2019 | 22:51 | מאת: דולב

אני יודע כי אני מרגיש כבר שאני לא נמשך לבחורים . ושמתי לב שמתי שאני מהדק את הסוגרים אז יש יותר משיכה חוץ מי זה יש לי מלא עור בפנים מה שמפריע לי ליציאות אין איזה משו שיעשה לי צ'יק צ'יק ויחזיר תמצב לקדמותו ?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה