דימום לאחר ניתוח טחורים פיסורה ופוליפ

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

02/03/2019 | 16:56 | מאת: יפתח

שלום. עברתי לפני חודשיים וחצי ניתוח הסרת טחורים+פיסורה+הסרת פוליפ. מאז הניתוח ישנו שיפור משמעותי והכאבים מהם הייתי סובל נעלמו. למרות זאת, הדימומים ממשיכים כמעט בכל יציאה, לרוב על נייר הניגוב ולפעמים גם נראה באסלה דימום. האם הדבר תקין? אני קצת מודאג. תודה רבה

שלום יפתח, סה״כ הכל אתה מתאר שיפור משמעותי וזה מה שחשוב. הדמם יכול להיות מצלקות הניתוח או מהפיסורה שנמצאת בתהליכי ריפוי. בכל מקרה חשוב שתיבדק ותפנה לבקורת אצל הרופא המנתח.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה