התקפת טחורים חמורה מאוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

08/07/2017 | 05:58 | מאת: נעמי

היי דוקטור, יש לי שאלה . יש לי עבר עם טחורים כבר 15 שנה מאז הצבא כיום אני בת 32. אני עם וירוס מזה 3 שבועות של שילשולים, ולפני מספר ימים יצא לי הטחור לפי הטבעת והוא ממש ממש קשה ומגורה ובעיקר יש לי כאבי תופת שאני פשוט לא מתפקדת. אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני עושה שטיפות של מלח אנגלי, מורחת משחות, נרות. כלום לא עוזר איך אוכל להוריד ממנו את הגודש , ולהפסיק את הכאב הנוראי הזה?? עשיתי בעבר 5 קשירות שלא נראה לי כך כך צלחו. כמה זמן לוקחת התקפה? אני כבר ככה שבוע

08/07/2017 | 06:03 | מאת: נעמי

שכחתי לומר שכרגע אני לא יכולה לאכול סיבים תזונתיים בעקבות השילשולים.

15/07/2017 | 17:36 | מאת: פרופ' עודד זמורה

נעמי שלום רב, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה עקב שהיה בחו"ל. ממצא כפי שאת מתארת יכול להתאים לטחורים חיצוניים טרוצבוטיים (עם קרישי דם), לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. ככלל, טחורים חיצוניים לרוב מספגים בהדרגה בטווח ממוצע של כשבועיים, אולם משך הזמן יכול להיות שונה מאדם לאדם. אם אין הטבה ניכרת בפרק זמן סביר (כמצויין למעלה) מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול. בכל החמרה, חום וכד מומלץ לפנות למיון

16/07/2017 | 01:26 | מאת: נעמי

האם אתה ממליץ על שיטת הדופלר?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה