יחסי מין אנאליים....

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

02/01/2017 | 17:38 | מאת: מאיה

שלום, אני ובן הזוג שלי רוצים לנסות לקיים יחסים אנאליים, אבל אני מעט חוששת. איבר המין שלו די גדול (כ-20 ס"מ) ומטריד אותי שמא הדבר יכול ליצור נזק לחלחולת/מעיים שלי - האם החשש שלי מוצדק או שניתן לקיים יחסים ללא חשש? כמו כן אנחנו חפצים להשתמש אביזרי מין בסיוע וזלין - האם הדבר עלול להיות בעייתי? שנינו חוששים מפציעה פנימית וכן גם מהחדרה של הווזלין לגוף. אשמח לחוות דעת בנושא. תודה

17/01/2017 | 21:44 | מאת: פרופ' עודד זמורה

מאיה שלום כעיקרון אין מניעה מיחסי מין אנאליים, כולל שימוש באביזרי מין, כל עוד משתמשים בחומר סיכה (למשל וזלין) ועוצרים אם מופע כאב או אי נוחות.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה