טיפול לאחר ניתוח אבצס פריאנלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

27/12/2016 | 08:46 | מאת: אנונימית

שלום, אני כמה ימים אחרי אישפוז. הוצאת אבצס פריאנלי. ראשית רציתי לשאול האם זה לגיטימי שמנתחים , ויום לאחר מכן מנתחים שוב כי המנתח פיספס מיקום אחד של אבצס? (יש לציין שעשיתי סיטי לפני הניתוח כדי לאתר את מיקום האבסצ) ודבר שני האם מומלץ להשתמש מעכשיו בעבודה (עבודה משרדית) בכרית עם חור באמצע ומאיפה רוכשים אותה? מה מומלץ? כמה זמן לאחר ניתוח כזה (2 ניתוחים -יום אחרי יום) מומלץ לחזור לעבודה משרדית משרה מלאה? תודה רבה!

17/01/2017 | 21:42 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ככלל, אין מניעה לעבודה משרדית לאחר ניקוז אבצס, פרט לאי הנוחות הכרוכה בכך, מומלץ לשבת על כרית מרופדת במידת הצורך, ולרוב אין צורך בכרית עם חור. מעבר למידע כללי זה, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה וללא בדיקה. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה